Sałatka śledziowa

Składniki:
  • 2 łyżki majonezu RUSTICA
  • 2 łyżki oleju rzepakowego RUSTICA
  • 4 filety śledziowe a la Matjas RONDE DES MERS
  • 1 szklanka korniszonów RUSTICA
  • 1 cebula
  • 1 puszka fasolki szparagowej NOTRE JARDIN
  • 1 puszka czerwonej fasoli NOTRE JARDIN
  • 2 łyżki posiekanego świeżego kopru
  • pieprz do smaku
  • natka pietruszki do dekoracji
Sposób przygotowania:
  1. Śledzie wyjąć z zalewy, odsączyć, pokroić w paseczki.  Większe ogórki pokroić, bardzo małe zostawić w całości. Cebulę pokroić w piórka.
  2. Fasolę szparagową oraz czerwoną, odsączyć z zalewy i przepłukać.
  3. Majonez wymieszać z olejem, dodać do składników sałatki i dokładnie wymieszać.
  4. Doprawić do smaku pieprzem.
  5. Udekorować natką pietruszki.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek