Mini serniczki z truskawkami

Składniki:
  • 1 opakowanie ciasteczek z płatkami migdałowymi P'TIT DELI
  • 2 łyżki masła LES CROISES
  • 250 g sera mascarpone LES CROISES
  • 200 g śmietany 36%
  • ok 4 łyżek cukru pudru
  • świeże truskawki
  • świeża mięta
Sposób przygotowania:
  1. Ciastka rozdrobnić w blenderze, dodać roztopione masło i wymieszać.
  2. Do misy miksera przełożyć mascarpone, ubijać przez 30 sekund. Dodać śmietankę i cukier puder i ubić aż krem stanie się puszysty.
  3. Na dno szklanych miseczek wyłożyć pokruszone ciastka, następnie krem. Udekorować kawałkami truskawek i świeżą miętą.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek