Spaghetti z krewetkami i pesto

Składniki:
  • 200 g makaronu spaghetti BIO VILLAGE
  • 5 łyżek sosu pesto TURINI
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki oliwy z oliwek RUSTICA
  • 1 opakowanie krewetek koktajlowych PECHE OCEAN
  • 40 g tartego sera Grana Padano LES CROISES
Sposób przygotowania:
  1. Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.
  2. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, dodać drobno posiekany czosnek i wymieszać, smażyć 1 minutę.
  3. Dodać krewetki, smażyć kolejne 2 minuty, następnie dodać pesto.
  4. Makaron odcedzić, wymieszać z krewetkami i sosem.
  5. Ułożyć na talerzach, posypać serem Grana Padano.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek