Koktajl pomarańczowy

Składniki:
  • 1 mango
  • 1 szklanka soku pomarańczowego JAFADEN
  • 100 g jogurtu naturalnego DELISSE
  • 1 szklanka napoju migdałowego NAT&VIE
  • szczypta cynamonu RUSTICA
  • 1 łyżeczka miodu NID D'ABEILLE
Sposób przygotowania:
  1. Mango obrać i pokroić w kostkę.
  2. Wrzucić do blendera i rozdrobnić.
  3. Dodać pozostałe składniki i zblendować.
  4. Podawać udekorowane plasterkiem pomarańczy i szczyptą cynamonu.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek