Carpaccio z łososia

Składniki:
  • 200 g wędzonego łososia RONDE DES MERS
  • 2 łyżki oliwy z oliwek RUSTICA
  • łyżka soku z cytryny
  • 1 ogórek kiszony
  • 1/2 czerwonej cebuli
  • szczypiorek
  • świeżo mielony pieprz RUSTICA
Sposób przygotowania:
  1. Łososia pokroić na plastry i ułożyć na dużym talerzu.
  2. Ogórka kiszonego, cebulę oraz szczypiorek drobno posiekać. Posypać łososia.
  3. Łososia skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, przyprawić świeżo mielonym pieprzem.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek