Sałatka z fasolą i kukurydzą

  • 8
  • 10 minut
Składniki:
  • 200 g szynki konserwowej
  • 150 g sera ementaler tartego Les Croises
  • 1 por (tylko biała część)
  • 1 puszka kukurydzy Norte Jardin
  • 1 puszka fasoli czerwonej Norte Jardin
  • ½ pęczka natki pietruszki
  • 3 łyżki majonezu Rustica
  • 2 szczypty soli
Sposób przygotowania:
  1. Szynkę pokroić w kostkę. Białą część pora pokroić drobno. Natkę pietruszki drobno posiekać. Fasolę i kukurydzę wypłukać z zalewy.
  2. Wszystkie składniki sałatki umieścić razem w misce i wymieszać. Odstawić na kilka godzin, żeby smaki się połączyły.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek