Jajka faszerowane

  • 8
  • 25 minut
Składniki:
  • 8 jajek POLSKA KURKA
  • 150 g wędzonego łososia RONDE DES MERS
  • pół pęczka koperku
  • 4 łyżki majonezu RUSTICA
  • sól i pieprz do smaku
  • kapary RUSTICA
Sposób przygotowania:
  1. Jajka ugotować na twardo. Ugotowane jajka obrać, przekroić na pół i wyjąć z nich żółtka. Do żółtek dołożyć drobno posiekanego łososia wędzonego, drobno posiekany koperek oraz majonez. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
  2. Przygotowany farsz nałożyć do połówek białek. Udekorować kaparami i koperkiem.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek