Sałatka meksykańska

Składniki:
  • 200 g sera żółtego LES CROISES
  • 1 puszka czerwonej fasoli NOTRE JARDIN
  • 1 puszka kukurydzy NOTRE JARDIN
  • 1 puszka ananasów
  • 1 por (tylko biała cześć)
  • 1 czerwona papryka
  • 6 łyżek majonezu RUSTICA
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki
Sposób przygotowania:
  1. Ser żółty zetrzeć na tarce.
  2. Fasolę, kukurydzę i ananasy odsączyć z zalewy. Por drobno posiekać. Paprykę pokroić w kostkę.
  3. Do przygotowanych składników dodać majonez.
  4. Przyprawić solą i pieprzem, wymieszać.
  5. Udekorować natką pietruszki.

 

Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek