Makiełki z kaszą pęczak

  • 8
  • 20 minut
Składniki:
  • 200 g kaszy pęczak Notre Jardin
  • 400 g masy makowej Tablier Blanc
  • 100 g płatków migdałów Tablier Blanc
  • 50 g kandyzowanej skórki pomarańczowej
  • 100 g rodzynek Tablier Blanc
  • 100 g orzechów pekan Tablier Blanc
  • 2 łyżki miodu Nid d'Abeille
Sposób przygotowania:
  1. Ugotować kaszę pęczak, odłożyć do ostudzenia. Ostudzoną kaszę wymieszać z masą makową, płatkami migdałów, skórką pomarańczową, rodzynkami, posiekanymi orzechami pekan oraz miodem. Odstawić na kilka godzin, żeby smaki się połączyły.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek