Czekoladowy pudding chia

Składniki:
  • 1,5 szklanki napoju migdałowego NAT&VIE
  • 1/2 szklanki jogurtu greckiego DELLISSE
  • 1/3 szklanki nasion chia
  • 1/2 szklanki kakao EQUADOR
  • 1/3 szklanki syropu klonowego TABLES DU MONDE
  • szczypta soli
  Do podania:
  • czekolada gorzka EQUADOR
  • maliny lub inne owoce
  • jogurt grecki DELLISSE
Sposób przygotowania:
  1. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać i odstawić na 15 minut. Po tym czasie ponownie dokładnie wymieszać i odstawić na 6 godzin lub całą noc do napęcznienia.
  2. Po tym czasie wyłożyć pudding do szklanek. Można dodatkowo przełożyć pudding jogurtem greckim. Udekorować posiekaną drobno czekoladą i owocami.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek