Sałatka z nektarynką i borówkami

  • 1
  • 10 minut
Składniki:
  • 150 g mixu sałat
  • 1 nektarynka
  • 100 g borówek
  • 50 g sera feta LES CROISES
  • Garść orzechów pekan TABLIER BLANC
  • 2 łyżki oliwy z oliwek RUSTICA
  • 1 łyżka octu z białego wina
  • świeżo mielony pierz RUSTICA
Sposób przygotowania:
  1. Na talerzu rozłożyć mix sałat. Ułożyć plasterki nektarynki. Posypać borówkami. Pokruszyć ser feta. Ułożyć orzechy pekan. Skropić oliwą, oraz octem z białego wina. Przyprawić świeżo mielonym pieprzem.
Polecamy
Ustawienia ciastek
Ustawienia ciastek
Korzystamy z plików cookies.
Dostosuj Odrzuć wszystko Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek
Dostosuj zgody.
Tutaj możesz zmienić ustawienia zgód. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystko
Ustawienia ciastek